Notícies

13 de març de 2013 

ACTE DE LLIURAMENT DE LA DONACIÓ DE LA CURSA 2012


Javier Ramírez i el Dr. Kulisevsky signant l'acord
 Ahir dimarts 12 de març a la tarda es va fer a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona l'acte de donació entre el Club d'Atletisme a4elkm de Les Franqueses del Vallès i la Fundació privada Institut  Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ( IRHSCSP )

Per part de l'IRHSCSP van assistir els Dr. Barnada  ( Director del servei d'Oncologia de l'Hospital de Sant Pau ) i el Dr. Kulisevsky ( Director General IRHSCSP). I per part del club a4elkm la impulsora de la cursa Meritxell Riera i el Vicepresident Javier Ramírez.

El Club a4elkm va lliurar un taló per un import de 2415 € que correspon als beneficis que es van assolir a la 1ª Cursa benèfica " Els 10 de Les Franqueses" cel·lebrada el passat 18 de Novembre de 2012 . La quantitat serà destinada al Dr. Maroto del Servei d'Oncologia Mèdica per realitzar estudis d'investigació per la curació del càncer de ronyó.

Javier Ramírez va expresar la voluntat del club de seguir organitzant la cursa, que pel 2013 té com a data prevista de cel·lebració el 17 de novembre. Després de l'èxit de la primera edició, s'espera per enguany una participació superior als 1000 corredors per poder seguir col·laborant en la recerca i la lluita contra el càncer de ronyó.

Per la seva part Meritxell Riera va voler fer esment de la col·laboració del club, dels voluntaris i  de les institucions per tal de poder fer realitat aquesta cursa.

Finalment el  Dr. Bernadas va agraïr la tasca del club organitzant una cursa per aquesta causa en uns moments tan díficils de crisi com els que estem patint actualment

Meritxell Riera lliurant el taló a l’IRHSCSP